CenterParcs Cottage Plattegronden

Op deze site vindt u een makkelijk overzicht van alle beschikbare cottageplattegronden van de CenterParcs parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

U kunt op twee manieren een cottage vinden, namelijk:

1) Cottage plattegronden per persoon.
Hier vindt u in 1 overzicht alle cottages gesorteerd op het aantal personen. Zoekt u een 4 persoons cottage dan ziet u hier alle 4 persoons cottages van alle parken onder elkaar.
2) Cottage plattegronden per park.
Hier vindt u in 1 overzicht alle cottages die op het betreffende park beschikbaar zijn van klein naar groot.

Van sommige cottages is bekend dat ze in meerdere varianten beschikbaar zijn. Op de site van CenterParcs staat echter maar 1 plattegrond per type. Indien bij mij bekend is welke varianten er zijn heb ik een plattegrond van deze andere varianten gemaakt en op deze site geplaatst. Ook staat er bij deze cottages welke cottagenummers een betreffende variant heeft.

Als er staat dat een cottage "light" gerenoveerd is betekend dit dat de keuken (deels) is behouden en in de badkamer/toilet de tegels zijn behouden. De rest van de cottage is wel geheel gerenoveerd.

De gegevens op deze site zijn in samenwerking met CenterParcs, de betreffende parken en de vrienden van www.centerparcsforum.nl tot stand gekomen. Toch kan het voorkomen dat er een foutje op de site staat. Indien u een foutje ontdekt kunt u dit doorgeven door bovenaan de pagina op "contact" te klikken.

Alle plattegronden op deze site zijn afkomstig van Centerparcs en Centerparcs Vastgoed. De plattegronden die door mij zelf gemaakt zijn, zijn voorzien van de tekst: Deze plattegrond is gemaakt door www.cpcp.nl en is geen originele plattegrond van CenterParcs. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.


Volg je cpcp.nl al op Facebook? Klik snel op "Pagina volgen" en mis niets meer.